ayat gerak

Aku dye..cinta kami..kisah kami..sayang dye..bila kowg dah masuk blog kami..kowg kena gak follow kami tau!!! ^_^

CoR3t@n Kami...,

ASSALAMMUAILAIKUM....
selamat datang kew ruangan kami..,so..,d sbb kn nei ruangan kami..,suka aty kami ler nak tulis entry pew..,n nak letak pew..,klu rasa x suka..,wat xtau jew eak..,i don't care about that!!!!!!! cbb ruangan nei sentiasa nyer ada pic d setiap warkah..,k ler..,hope ur all enjoy k..dah singgah jgn lupa follow n leave ur comment.,,daaa^_^

Tuesday, 15 November 2011

1
Komen

Alamak.,!! movie baru ler.,!!~

Assalammuailaikum..,
hye u'all..,wahhh..,ada movie baru lagi ler.,
aduhhh.!! best.,! best.!! lak tu.,
uuhhh..,nak tengok.,!! nak tengok.,!!
hahhh..,movie yang aku melalut nei.,dah penah d movie kan nyer.,
movie nei adalah sambungan daripada movie first nyer..,
hahhhh!!! kowg tau x.?? movie pew..??
pew!! xtau??? oke..,oke..,xpew.,kowg tgok trailer nei..,
dah tengok kan..??
hahhhh.!! cam nei?? gempak x movie nei???
kowg rasa dapat x movie nei dapat sambutan hangat 
cam movie first nyer???
hahhhh..!! kalau kowg nak tau.,!!
tunggu ler movie nei di tayangkan pada 
23 feb 2012.,
oke..,daaaaaaaa..,


Ko Gemar LIKE ler.,xGemar leave COMMENT

1 comment:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau dh la follower pakjoe x samapi 100 lg x kesian ke hehehehe

    ReplyDelete