ayat gerak

Aku dye..cinta kami..kisah kami..sayang dye..bila kowg dah masuk blog kami..kowg kena gak follow kami tau!!! ^_^

CoR3t@n Kami...,

ASSALAMMUAILAIKUM....
selamat datang kew ruangan kami..,so..,d sbb kn nei ruangan kami..,suka aty kami ler nak tulis entry pew..,n nak letak pew..,klu rasa x suka..,wat xtau jew eak..,i don't care about that!!!!!!! cbb ruangan nei sentiasa nyer ada pic d setiap warkah..,k ler..,hope ur all enjoy k..dah singgah jgn lupa follow n leave ur comment.,,daaa^_^

Friday, 18 May 2012

1
Komen

Hye semua..~~

Lama nyer aq xsinggah blog nei kan?? lama nyer aq menyepi tanpa berita.., kadang-kadang aq terasa macam nak remove jew blog nei.., yela.., aq sekarang nei busy..,jadual aq pun tengah padat nei.., yela.., udah tahun akhir nei., banyak benda lak aq nak fokus kan.. aduhhh~~ kadang-kadang pening kot aq nak fikir kan nyer.., tambah sekarang nei., ngan posting nyer.., study nyer.. assgmnt lagi.. kadang2 masa untuk aq pun udah xberapa banyak.., 
Haaa.. mybe xlama lagi., aq akan muncul ngan 1 lagi blog.. tapi tu hanye ler blog perniagaan antara aq dengan pakwe aq.., aq harap perusahan kami nei berjaya ler.., nanti bila udah buka.., kome jangan lupa singgah eak.. and kalau berkenan... jgn malu..jangan segan.. keluarkan ler duit yg kowng simpan kat dlm bank tu.. mai bg kat aq.. aq yakin.. kowg akan puas aty 100% tau!! okey ler., nak bersiap2 nei.. nak dating sat.. daaaaaaaaaaa



Ko Gemar LIKE ler.,xGemar leave COMMENT

1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete